SİCİL SORGULAMA

Sicil No veya Ad Soyad Giriniz

T.C. Kimlik No veya Doğum Tarihi


Sicil No girişlerini başında sıfır olacak şekilde 7 hane olarak yapınız.
Tarih girişlerini gün.ay.yıl (örn; 01.01.2001) şeklinde yapınız.




HAKEM ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERLERİ
Türkiye Taekwondo Federasyonu 2022 Yılı Antrenör Gelişim Semineri ile ilgili bir duyuru yayınladı.

Online Gelişim Seminerine E-Devlet üzerinden başvuru ve ödeme için son tarih 19 Aralık 2022 saat 00.00’ dır. Başvurular E-Devlet Sistemi üzerinden yapılmakta olup, bu tarihten sonra sistem kapandığı için başvuru yapmanız ve seminere katılmanız mümkün olmayacaktır.

Federasyonumuz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin 2023 yılında organize edecekleri faaliyetlerde ve Halk Eğitim Merkezlerinde görev almak isteyenler ile illerinde kulüp, özel spor salonu, dernek vb. yerlerde yapılan GIP imtihanlarında "Sınav Komisyon Başkanı" olarak da görev alacak antrenör ve hakemlerin katılmaları gereken seminer programımız aşağıdaki gibidir.

1- Sadece Türkiye ve/veya il faaliyetlerinde Antrenör olarak görev yapmak isteyenler,

Seminer programı 26 - 27 Aralık 2022 tarihleri arasında iki ayrı grup halinde 1’er gün olarak planlanmıştır.

Seminer grupları nüfusa kayıtlı olunan il bilgisine göre belirlenmektedir.
( İllerin bulunduğu grupların listesini kontrol etmek için tıklayınız.)

( Antrenör Seminerine Başvuruda bulunmak için tıklayınız. )

2- Hakemler, Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör İlde Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem İlde Antrenör olarak görev yapmak isteyenler,

Seminer programı 28 - 29 Aralık 2022 tarihleri arasında tek grup olarak iki gün süreli yapılacaktır.)

Türkiye ve/veya il faaliyetlerinde sadece Hakem olarak görev yapmak isteyen Hakemlerimiz E-Devlet üzerinden başvuru yapmayacak olup; direkt Federasyona evraklarını göndermeleri gerekmektedir.

Hakemler için ise link bilgisi, Federasyonumuza gönderilen Ek-1 formları üzerinde bulunan mail adreslerine gönderilecektir.

(Federasyon Faaliyetlerinde Antrenör İlde Hakem ve Federasyon Faaliyetlerinde Hakem İlde Antrenör olarak başvuruda bulunmak için tıklayınız.)

ÖNEMLİ!!

*** Seminerler Zoom programı üzerinde yapılacak olup; seminer giriş link ve şifre bilgileri E-devlet başvurusunda verilen mail adreslerine 25 Aralık 2022 00.00 ‘a kadar Federasyonumuzca gönderilecektir.

*** Dersler saat 09.00 – 18.00 saatleri arasında yapılacaktır.

*** Derslerde yoklama alınmakta olup, yoklamada bulunmayan kişilerin vizeleri yapılmayacaktır.

*** e-Devlet üzerinden başvuruda bulunan antrenör ve hakemler için istenen evrak bilgisi ve başvuru detayları aşağıdaki linklerde yer almakta olup, evrakların en geç 19 Aralık 2022 tarihi 00.00’ a kadar sicil@taekwondo.org.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: Seminere katılamayan antrenör ve hakemlerimiz için talep edilmesi halinde düzenlenecek telafi seminerinde seminer başvuru açıklamasında belirtilen ücretlerin iki katı ücret alınacaktır.